Παγκύπριο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2018 – Πρωταθλήτρια Κύπρου και πάλι η Λάρνακα!

Με τη συμμετοχή 8 ομάδων ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το Παγκύπριο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.  Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κέντρο “Όασις” στη Χοιροκοιτία με το ελβετικό σύστημα 5 γύρων.  Πρωταθλητής Κύπρου αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Λάρνακας ο οποίος τερμάτισε αήττητος στην πρώτη θέση με το απόλυτο 100%.  Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σκακιστικός Όμιλος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λευκωσίας και στην τρίτη θέση ο Σκακιστικός Όμιλος Λευκωσίας.  Κάθε ομάδα συμμετείχε με 6 σκακιστές και βραβεύτηκαν επίσης οι καλύτεροι σε κάθε σκακιέρα.  Στην πρώτη σκακιέρα καλύτερος σκακιστής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, στη δεύτερη ο Ιωάννης Δαμιανού, στην τρίτη ο Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης, στην τέταρτη ο Κώστας Βασιλείου και στην πέμπτη σκακιέρα ο νεαρός Χρυσόστομος Ρουσής.

Θερμές ευχαριστίες στη διεύθυνση του κέντρου “Όασις” για τη φιλοξενία και τις ανέσεις που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.  Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Έφορο Αγώνων της Ομοσπονδίας κ. Μαρκ Μπράιαν για την άψογη διοργάνωση.

Αποτελέσματα

This entry was posted in Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Bookmark the permalink.