Παγκύπριο Θερινό Πρωτάθλημα Μπλιτζ 2018 – Μιχαηλίδης και Ναμπίλ οι μεγάλοι νικητές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία διοργάνωσε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Forest Park στις Πλάτρες, το Παγκύπριο Θερινό Πρωτάθλημα Μπλιτζ.  Το πρωτάθλημα ήταν ανοικτό και διεξήχθη με το ελβετικό σύστημα 19 γύρων.  Έλαβαν μέρος συνολικά 28 αθλητές από την Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία και Σερβία.  Στην κατηγορία κάτω των 16 χρόνων νικητής αναδείχθηκε ο Μάικλ Ναμπίλ με 13,5 βαθμούς με τους Αχμέτ Πασά και Ραφαήλ Αντωνίου να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με 9,5 βαθμούς.

Στην ανοικτή κατηγορία μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης ο οποίος τερμάτισε πρώτος με 18 βαθμούς.  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Ισαακίδης με 17,5 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Σέρβος Nenad Bogdanovic με 14,5 βαθμούς.                                                                                                                              Βαθμολογία

This entry was posted in Τουρνουά Blitz. Bookmark the permalink.