Παγκύπρια Σκακιστικά Πρωταθλήματα Σχολείων 2018

Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Αμμοχώστου και το Ιδιωτικό Σχολείο Xenion, προκηρύσσει τα «Παγκύπρια Σκακιστικά Πρωταθλήματα  Σχολείων» που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στις 15 Απριλίου 2018, στο ιδιωτικό σχολείο «Xenion» στο Παραλίμνι ως ακολούθως:

• Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων
  • Πρωτάθλημα Γυμνασίων
  • Πρωτάθλημα Λυκείων (τα 7τάξεα ιδιωτικά σχολεία 4η – 7η τάξη)

Κάθε σχολείο θα δικαιούται να συμμετάσχει με μία ομάδα σε κάθε κατηγορία αποτελούμενη από 4 σκακιστές (και έναν αναπληρωματικό εάν επιθυμούν).  Σε κάθε γύρο θα αγωνίζονται 4 μαθητές από κάθε ομάδα.  Η κάθε ομάδα για να μπορεί να συμμετάσχει θα πρέπει να αποτελείται μόνο από μαθητές του σχολείου της οι οποίοι δεν πρέπει να είναι γραμμένοι σε οποιανδήποτε ξένη σκακιστική ομοσπονδία ως εκ τούτου οι συμμετοχές θα συνοδεύονται με σχετική βεβαίωση υπογραμμένη από τη διεύθυνση του σχολείου.

Κάθε ομάδα θα ήταν καλό να συνοδεύεται από κάποιο εκπαιδευτικό ή γονέα ο οποίος θα μπορεί να είναι και ο αρχηγός της ομάδας.  Κατά την προετοιμασία των ομάδων μπορεί να ζητηθεί σχετική βοήθεια από την ομοσπονδία ή τους κατά τόπους σκακιστικούς ομίλους.

Το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε στα €10 ευρώ ανά ομάδα και θα πρέπει να καταβληθεί πριν την έναρξη των αγώνων (κατά την επιβεβαίωση των ομάδων).

Όλα τα σχολεία που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα των παικτών κάθε ομάδας σε ειδικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 6 Απριλίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mouflonchess@yahoo.com.

Προκήρυξη

This entry was posted in Προκηρύξεις. Bookmark the permalink.