Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπλιτζ 2017 – Νικητής ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπλιτζ που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία.  Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κέντρο “Φράκτης” στο χωριό Καλοπαναγιώτης την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 και έλαβαν μέρος συνολικά 16 σκακιστές από όλη την Κύπρο.  Αν και πολύ φτωχή η συμμετοχή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, παίχτηκαν όμορφες παρτίδες και όλοι οι σκακιστές απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Μεγάλος νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο νεαρός σκακιστής από τη Λάρνακα Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης με 14,5 βαθμούς σε 15 αγώνες με τους Ιωάννη Βαλσαμίδη της Λεμεσού και Νικόλα Σκέττο της Λευκωσίας να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, με 12,5 και 11,5 βαθμούς αντίστοιχα.   Results

Στη φωτογραφία οι τρεις νικητές του πρωτραθλήματος.  Στο κέντρο ο πρωταθλητής Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, στα δεξιά ο δευτεραθλητής Ιωάννης Βαλσαμίδης και στα αριστερά ο τριταθλητής Νικόλας Σκέττος.

This entry was posted in Τουρνουά Blitz. Bookmark the permalink.