Σκακιστικό Τουρνουά Μπλιτζ Κατακλυσμού 2017 – Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και Ραφαήλ Αντωνίου οι νικητές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το καθιερωμένο σκακιστικό τουρνουά μπλιτζ που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Λάρνακας στα πλαίσια των εορτών του Κατακλυσμού.  Το τουρνουά διεξήχθη σε 2 κατηγορίες και έλαβαν μέρος συνολικά 34 σκακιστές (20 σκακιστές στην κατηγορία κάτω των 18 χρόνων και 14 σκακιστές στην ανοικτή κατηγορία).  Το τουρνουά διεξήχθη στο ξενοδοχείο “Golden Bay” στη Λάρνακα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.  Στην ανοικτή κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο νεαρός ταλαντούχος σκακιστής Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης με 12 βαθμούς, με τους Παύλο Κωνσταντίνο και Ιωάννη Βαλσαμίδη να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση με 11 βαθμούς.  Στην κατηγορία κάτω των 18 χρόνων την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ραφαήλ Αντωνίου με 7.5 βαθμούς.  Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης με επίσης 7.5 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Vermehren Marcus με 6 βαμούς.  Καλύτερο κορίτσι αναδείχθηκε η Ηλιάνα Θωμά.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου για όλες τις ανέσεις που μας παρείχε, στο Δήμο Λάρνακας για την πολύχρονη στήριξή του καθώς επίσης και στον ΟΠΑΠ Κύπρου ως Μέγα Χορηγό των διοργανώσεών μας.

Αποτελέσματα Ανοκτής Κατηγορίας                                        Αποτελέσματα Κατηγορίας U18

Στη φωτο από αριστερά ο Ιωάννης Βαλσαμίδης (3ος νικητής), ο κ. Ανδρέας Χριστοφόρου (εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας), ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (νικητής) και ο Παύλος Κωνσταντίνου (2ος νικητής).

Στο κέντρο ο νικητής του τουρνουά στην κατηγορία κάτω των 18 χρόνων, Ραφαήλ Αντωνίου με τους Αλέξανδρο Μιχαηλίδη (αριστερά) και Vermehren Marcus (δεξιά)

This entry was posted in Τουρνουά Blitz. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *