4ο Τουρνουά εις μνήμη Κόνη Ριζά – Πρώτευσε ο Αντώνης Αντωνίου!

antonis_antoniou_riza2016Με τη συμμετοχή συνολικά 39 σκακιστών διεξήχθη και φέτος με επιτυχία το σκακιστικό τουρνουά Rapid που διοργάνωσε ο όμιλος Λάρνακας, εις μνήμη του μεγάλου σκακιστή και δασκάλου, Κόνη Ριζά.  Το τουρνουά διεξήχθη όπως πάντα σε 2 κατηγορίες (ενήλικες και κάτω των 18 χρόνων) με το ελβετικό σύστημα 7 γύρων και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αύξηση χρόνου για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας.  Οι αγώνες έγιναν στο “Δημοσιογραφικό χωριό” το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Αντωνίου ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση με 6 βαθμούς, με τους Ανδρέα Γεωργίου και Στέλιο Αμπατζίδη να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, με 5.5 και 5 βαθμούς αντίστοιχα.

Στην κατηγορία κάτω των 18 χρόνων την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ραφαήλ Αντωνίου με 6,5 βαθμούς.  Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Αρτεμίου με 5,5 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Χρίστου, επίσης με 5,5 βαθμούς.  Στα κορίτσια πρώτη τερμάτισε η Κατερίνα Χριστοδούλου με 4 βαθμούς, δεύτερη η Άρτεμις Κωστοπούλου και τρίτη η Ελένη Χριστοδούλου με 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα.  Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

girls_riza2016winners_riza2016

u18-winners

This entry was posted in Τουρνουά Rapid. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *