Σκακιστικό Τουρνουά Ράπιντ εις μνήμη Νίνο Μαδέλλα

madellas2Η οικογένεια του αείμνηστου σκακιστή Νίνο Μαδέλλα σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λάρνακας, διοργανώνουν από κοινού, ανοικτό σκακιστικό τουρνουά ράπιντ εις μνήμη του.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ., στο ξενοδοχείο Sun Hall στις Φοινικούδες Λάρνακας με το ελβετικό σύστημα 7 γύρων και με χρόνο σκέψης 15 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα προσαύξηση για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας.

madellas3Ο Νίνο Μαδέλλα ήταν ένας άνθρωπος που το όνομα του πραγματικά ταυτίστηκε με το σκάκι στην πόλη της Λάρνακας αλλά και στην Κύπρο γενικότερα.  Ένας πολύ καλός φίλος, δάσκαλος, σκακιστής, πατέρας και πάνω από όλα άνθρωπος, ο Νίνο Μαδέλλα, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας και το σκάκι στην πόλη της Λάρνακας είναι πολύ φτωχότερο από τις 21 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα που απεβίωσε.

…η αγάπη αλλά και το μεγάλο πάθος που είχε ο Νίνο Μαδέλλα για το αγαπημένο του σκάκι…. τον έκανε να θέλει να κερδίσει …τον ίδιο του τον εαυτόν…..!! ( Μια φωτογραφία ντοκουμέντο μιας άλλης εποχής !!! )

madellas1

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην προκήρυξη πιο κάτω.  Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του τουρνουά Πάρη Κληρίδη στο τηλέφωνο 99663686 ή κάντε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.                  Προκήρυξη

This entry was posted in Προκηρύξεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *