Παγκύπριο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2015

kysologoH Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Πάφου προκηρύσσουν από κοινού το Παγκύπριο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ‘‘Διόνυσος’’ στην Πάφο, το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Νοεμβρίου 2015, με το ελβετικό σύστημα 7 γύρων σε περίπτωση που οι ομάδες υπερβαίνουν τις 8 ή Round Robin από 8 ομάδες και κάτω.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΣΟ, κάθε σωματείο θα δικαιούται  να συμμετάσχει με 2 ομάδες αποτελούμενες από 4 ενήλικες και 2 νεαρούς σκακιστές κάτω των 18 χρόνων.  Εννοείται ότι ένας νεαρός σκακιστής θα μπορεί να συμπεριληφθεί στους 4 ενήλικες της ομάδας.
Σε κάθε γύρο θα αγωνίζονται 6 σκακιέρες από κάθε ομάδα.  Θα πρέπει υποχρεωτικά οι 2 τελευταίες σκακιέρες (5η – 6η) να αποτελούνται από σκακιστές ή σκακίστριες  κάτω των 18 χρόνων.
Το πρωτάθλημα διεξάγεται για την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας Κύπρου για το έτος 2015 και την κατάταξη και αξιολόγηση των σκακιστών όσον αφορά τον βαθμό δυναμικότητας ΕΛΟ (FIDE & ΚΥΣΟ).

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στην προκήρυξη

This entry was posted in Προκηρύξεις. Bookmark the permalink.